Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ

Η δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (25/02 – 02/03) τα τέσσερα από τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Ανδρών κέρδισε 3-0 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας στο -1 από την κορυφή. Αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα υπάρχει το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (02/03) στις 19:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών κέρδισε για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν τη Νέα Σαλαμίνα, με 2-3 σετ (25-21, 22-25, 18-25, 25-18, 07-15) και πανηγύρισε την πρόκριση στους τελικούς, όπου θα διεκδικήσει ακόμη έναν τίτλο πρωταθλήματος. Ο αντίπαλος της θα προκύψει απόψε από το ζευγάρι Ανόρθωση – Παφιακός (2-3 νίκες).

Η ομάδα φούτσαλ αντιμετώπισε δύο φορές τον Αραράτ τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Αρχικά κέρδισε εντός έδρας με 6-3 και με παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 32 βαθμούς. Χθες αντιμετώπισε τον ίδιο αντίπαλο για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη χθες στην έδρα του Αραράτ, η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 4-4. Επόμενη υποχρέωση για το πρωτάθλημα στις 5 Μαρτίου απέναντι στην Ανόρθωση εντός έδρας, ενώ ο επαναληπτικός του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών επανήλθε στις νίκες στη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Κέρδισε εκτός έδρας τη Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου με 0-4 και ανέβηκε στους 45 βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενη Σάββατο (29/02) απέναντι στην Απόλλων Ladies εντός έδρας.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών υποδέχεται απόψε (25/02) στις 20:00 το ΘΟΪ Αυγόρου για τις θέσεις κατάταξης 5-8 και στόχος είναι η νίκη.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας δεν έχει αγώνα αυτή την εβδομάδα για το πρωτάθλημα. Επόμενη υποχρέωση στις 6 Μαρτίου κόντρα στην ΑΕΛ εντός έδρας.