Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ Νίκησαν τα κορίτσια στο Βόλεϊ

Νίκησαν τα κορίτσια στο Βόλεϊ


Σε ένα εξαιρετικό ντέρμπι η Ομόνοια κέρδισε στο Γυμνάσιο Αγ. Χρυσοστόμου τον Δικέφαλο Γερίου με 3-2 σετ. Οι «πράσινες» κέρδισαν μετά από ένα αγώνα με πολλές ανατροπές. Στο πρώτο σετ η ομάδα του Παύλου Παύλου επικράτησε 25-17 για να προηγηθεί με 1-0.

Οι παίκτριες του Γιώργου Γεωργίου αντέδρασαν ισοφαρίζοντας σε 1-1 κερδίζοντας με το ίδιο σκορ 17-25. Στο τρίτο σετ η Ομόνοια ήταν πολύ ανώτερη κερδίζοντας 25-09 και προηγήθηκε 2-1. Στο σημείο αυτό ο κόουτς του Δικεφάλου προέβη σε πολλές αλλαγές αφού το σκορ ξέφυγε. Το τέταρτο σετ ήταν συγκλονιστικό με την ομάδα της Ομόνοιας να κερδίζει 16-10 και τον Δικέφαλο να το γυρίζει κερδίζοντας 21-25 ισοφαρίζοντας το ντέρμπι.

Το πέμπτο σετ είχε σασπένς, αφού ο Δικέφαλος προηγείτο 05-08 και 10-13, αλλά την Ομόνοια να ανατρέπει την κατάσταση κερδίζοντας με 3-2 σετ.

Ομόνοια (Π. Παύλου): Μακλάσκι, Αλεξάνδρου Ι. Kλατσιά, Markovic, Μαριόλα, Popolitova – Λιμπερο: Kωνσταντίνου – Αλλαγές: Φώτσιου Μ., Φώτσιου Αλ., Mασάκο.

Δικέφαλος (Γ. Γεωργίου): Οικονομίδου, Mπουζέα, Σολωμή, Βατυλιώτη, Παπαγιάννη, Βάνη – Λίμπερο 1: Τσαγγαρά, Λίμπερο 2: Χαραλάμπους  – Αλλαγές: Ανδρέου, Παντελίδου, Ιωάννου,Συμιανού.