Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Υποδέχεται απόψε τον Κούρρη (δηλώσεις Ι. Σεργίου)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Υποδέχεται απόψε τον Κούρρη (δηλώσεις Ι. Σεργίου)

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών υποδέχεται απόψε τον Κούρρη Ερήμης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ίρις Σεργίου μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον επερχόμενο αγώνα, το κλίμα στην ομάδα και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Κούρρη, που πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στη φετινή σεζόν. Αντιμετωπίσαμε ξανά τον Κούρρη, εκτός έδρας, και γνωρίζουμε τι μας περιμένει. Είναι μία ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο της, όπως και εμείς. Δυστυχώς, προερχόμαστε από κάποια αρνητικά αποτελέσματα λόγω και κάποιων τραυματισμών που μας επηρεάσαν. Μελετήσαμε τα λάθη μας, δουλέψαμε στις προπονήσεις για να τα διορθώσουμε και είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά η Σεργίου.

Και πρόσθεσε: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, είμαστε δεμένες μεταξύ μας και αποφασισμένες να επιστρέψουμε στις νίκες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη του σε κάθε παιχνίδι. Τους θέλουμε δίπλα μας όπως σε κάθε αγώνα. Εντός έδρας δεν έχουμε ήττα και αυτό από μόνο του δείχνει πόσο σημαντική είναι η στήριξη του. Είναι άψογος ο κόσμος μας και τον θέλουμε στο πλευρό μας για να παίζουμε καλύτερο βόλεϊ και να κερδίζουμε».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 4η θέση με 12 βαθμούς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Αγίου Χρυσοστόμου και θα αρχίσει στις 20:00.