Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Στο βάθρο αρκετοί “πράσινοι” ποδηλάτες

Στο βάθρο αρκετοί “πράσινοι” ποδηλάτες

 


Συνέχισε τη δράση της η ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιο κάτω το ενημερωτικό δελτίο για τον αγώνα που πέρασε:

Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα μας στον σημερινό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης Ανάβαση Ακρούντας.

1η θέση στις κορασίδες για την πρωταθλήτρια μας Δήμητρα Κουκουμά που έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά με μια εξαιρετική ανάβαση.

1η θέση στους Πανπαίδες από την αποκάλυψη της φετινής χρονιάς τον Αντρέα Κωνσταντίνου ένα αθλητή με μεγάλες προοπτικές που υπόσχετε πολλά για το μέλλον.

2η θέση στους έφηβους από τον μαχητή Παναγιώτη Σταύρου ένας αθλητής υπόδειγμα με την συμπεριφορά, το ήθος και την αγωνιστικότητα του για πρώτη φορά ανεβαίνει στο βάθρο και στέλνει το μήνυμα προς όλους ότι με σκληρή και δουλειά μπορούμε να επιτύχουμε πολλά.

2η θέση για τον Κωνσταντίνο Παυλίδη στην κατηγορία των παίδων που συνεχίζει την σταθερή του απόδοση και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα που είναι η κορυφή κάτι το οποίο εξαρτάτε από τα δικά του πόδια.

2η Θέση στις πανκορασίδες από την Ελένη Κουκουμά μια σταθερή αθλήτρια που επίσης ετοιμάζεται για το άλμα κορυφής στους επόμενους αγώνες.

Στους Μάστερ 2 είχαμε διπλή παρουσία με δύο σταθερές αξίες στο χώρο της ποδηλασίας με 2η θέση για τον Μαρίνο Μεσαρίτη και 3η θέση για τον Αλέξη Κέστα.