Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Τρένο η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Famagusta sprint

Τρένο η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Famagusta sprint

 


Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον αγώνα Κυπέλλου Ποδηλασίας δρόμου στην πίστα Achna Speedway:

Πραγματικό τρένο η ομάδα μας πέρασε και από την Άχνα με αρκετά βάθρα και επιτυχίες. Σε ένα αγώνα που κρίθηκε στο τελικό σπριντ και με τρομερή εμφάνιση ο Ειρηναίος Δημητριάδη κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία εφήβων και άνοιξε λογαριασμό μαζεύοντας βαθμούς για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο για την τελική κατάταξη κυπέλλου βλέποντας την συνέχεια με αισιοδοξία.

Στις Νεανίδες η Δήμητρα Κουκουμά κέρδισε εύκολα την 1η θέση ξεχωρίζοντας από νωρίς στον αγώνα από τι υπόλοιπες αθλήτριες.

Στους Παίδες ο Κωνσταντίνος Παυλίδης στην 1η θέση συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις που μας συνήθισε τον τελευταίο καιρό. Άτυχος αλλά Μάγκας ο Χριστόδουλος Νικηφόρου καθώς είχε πτώση όμως βρήκε την δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα.

Στους Μάστερ 2 είχαμε το γνωστό πράσινο σκηνικό με τον Στράτο Ευστρατίου να κερδίζει την 1η θέση, πλαισιωμένος από τον Μιχάλη Θεοχάρους στην 2η θέση και τον Αλέξη Κέστα στην 3η θέση.

Στις Κορασίδες 2η θέση για την Ελένη Κουκουμά που συνεχίζει τις σταθερές εμφάνισης.

Στου Μάστερ 1 3η θεση για τον Αντρέα Νεοφύτου.

Στους CFA 3η θέση για τον Νίκο Νικολάου.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια, συνεχίζουμε σεμνά και με σοβαρή δουλειά να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Δεν έχει σημασία πόσους στόχους έχεις πετύχει, πάντα πρέπει να βάζεις μπροστά σου έναν ψηλότερο στόχο.

Πατήστε ΕΔΩ για να επισκεφθείτε τη σελίδα του τμήματος στο Facebook και να δείτε φωτογραφίες & βίντεο από τη δράση της εβδομάδας που πέρασε, αλλά και να ενημερώνεστε συνεχώς για ότι νέο υπάρχει.