Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ικανοποιητικά τα αποτελέσματα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητικά τα αποτελέσματα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου


Με την Εθνική ομάδα ποδηλασίας βρέθηκαν οι αθλητές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Κουκουμά και ο Κωνσταντίνος Παυλίδης εκπροσώπησαν την χώρα μας στο εν λόγω πρωτάθλημα, με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των αθλητών μας με την εθνική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα .

Χτες στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης η Δήμητρα Κουκουμά ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου για την χώρα μας στην κατηγορία των νεανίδων και ο Κωνσταντίνος Παυλίδης στην 6η θέση διαγωνιζόμενος με 25 αθλητές στην κατηγορία των παίδων .

Σήμερα στον αγώνα αντοχής η Δήμητρα Κουκουμά μετά από εξαιρετικό αγώνα διεκδίκησε την νίκη στο τελικό σπριντ καταλαμβάνοντας τελικά την 6η θέση .

Ο Κωνσταντίνο Παυλίδης ενώ ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα ακλούθησε τον πρωταθλητή Τουρκίας σε επίθεση που ξεκίνησε και αποσπάστηκαν από το υπόλοιπο γκρουπ , όμως απροσεξία του Τούρκου αθλητή είχε αποτέλεσμα να έχει πτώση και να συγκρουστεί μαζί του ο Παυλίδης . Παρά την πτώση ο Παυλίδης συνέχισε τον αγώνα δίνοντας πολλές δυνάμεις όμως δεν κατάφερε να πιάσει το γκρουπ των προπορευόμενων .

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι χώρες συμμετείχαν με ολοκληρωμένες ομάδες στους αγώνες κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια των αθλητών μας έχοντας να αντιμετωπίσουν τις στρατηγικές των άλλων χωρών .

Μπράβο Κωνσταντίνο και Δήμητρα το μέλλον σας ανήκει ,συνεχίζουμε σεμνά και σοβαρά.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ : 99671512
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ :96471742

Φωτογραφικό υλικό από το τουρνουά: