Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Πράσινα… βάθρα στην ποδηλασία

Πράσινα… βάθρα στην ποδηλασία


Εντυπωσιακή η ομάδα μας για ακόμα ένα αγώνα αφού χθες σε αγώνα που διεξάχθηκε στην Καλλιθέα από είχαμε αρκετά πράσινα βάθρα.

Στους Έφηβους Λιοντάρι ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κέρδισε εύκολα την κατηγορία του ,παρά το νεαρό της ηλικίας του (1η χρονιά έφηβος ) και στον δυνατό ρυθμό της κατηγορίας ανδρών σε όλη την διάρκεια του αγώνα παρά την μεγάλη ένταση που έδωσε στον αγώνα ο πρωταθλητής ανδρών Ανδρέας Μιλτιάδης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ποδήλατο, ποδήλατο και υπαίθριες δραστηριότητες

Στις Νεάνιδες η Δήμητρα Κουκουμά για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα κέρδισε εύκολα την κατηγορία της παρά το λίγο χρονικό διάστημα της επανόδου της στην αγωνιστική δράση η Δήμητρα ξεχωρίζει και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα μας χαρίσει πολλές επιτυχίες .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Στις Κορασίδες η Ελένη Κουκουμά στην 2η θέση ,παρά τον εξαιρετικό αγώνα που έκανε κλείστηκε στο μαζικό σπριντ όλων των κατηγοριών και έχασε την 1η θέση στην λεπτομέρεια .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και κείμενο

Στις Πανκορασίδες 3η θέση η Αναστασία Γεωργιάδου κάνοντας πολύ καλή σταθερή εμφάνιση σε όλο τον αγώνα. Μπράβο σε όλα όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια , μπράβο και στους προπονητές της ομάδας μας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν με τους αθλητές μας ώστε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, ποδήλατο και υπαίθριες δραστηριότητες

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 6-14 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Η ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινάει νέα τμήματα εκμάθησης, άθλησης και κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά άνω των 6 ετών στο Πάρκο Αθαλάσσας .                                         ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 99671512 . 3 μαθήματα /προπονήσεις την εβδομάδα (Τρίτη ,Τετάρτη, Σάββατο ). Εγκεκριμένοι εκπαιδευτές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI. Δώσε την ευκαιρία στο παιδί σου να μάθει από τους καλύτερους!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες και κείμενο