Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Εντυπωσιακή η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Εντυπωσιακή η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά η παρουσία της ομάδας μας και στον 5ο αγώνα κυπέλλου Κύπρου ποδηλασίας δρόμου στην Αγροκηπιά.

Εξαιρετική η προσπάθεια από όλους τους αθλητές μας. H Ελένη Κουκουμά συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης έκανε πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα παρά τις δυσκολίες λόγο στρατιωτικού, ο Παναγιώτης Νικηφορου έδειξε το ταλέντο του για ακόμη μια φορά, η Ελίνα Χαραλάμπους έκανε ακόμη μια καλή εμφάνιση, ο Χρύσανθος Παντελή μας εξέπληξε έχοντας πρόβλημα στα πόδια για μεγάλο διάστημα του αγώνα πάλεψε παλικαρίσια, ο Μηνάς Μαππουρας συνέχισε στους CFA με καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά:

1η θέση για την Ελένη Κουκουμά στις νεανίδες

1η θέση στους Πανπαίδες για τον Παναγιώτη Νικηφόρου με τον Xρύσανθο Παντελή να τον ακολουθεί στην 2η θέση κάνοντας για ακομη μια φορά το 1-2 στην κατηγορία τους.

1η θέση στις Πανκορασίδες για την Ελίνα Χαραλάμπους

2η θέση για τον Κωνσταντίνο Παυλίδη στους εφήβους

1η θέση για τον Μηνά Μάππουρα στους CFA κάτω των 19

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια σε ένα δύσκολο αγώνα μετά από την μεγάλη τους αποχή λόγο covid από τέτοιου είδους αγώνες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς της ομάδας μας για την τεράστια βοηθεια!!!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι εγγραφές για την νέα χρονιά για παιδιά 6-14 ετών ΑΡΧΙΣΑΝ. Νέα τμήματα εκμάθησης, άθλησης και κυκλοφοριακής αγωγής. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ: 99671512 (Κυριάκος Κουκουμάς )  ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΛΑΜΠΡΑΣ: 99188886 (Παντελής Χριστοφόρου )

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Εγκεκριμένοι εκπαιδευτές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI. Δώσε την ευκαιρία στο παιδί σου να μάθει από τους καλύτερους!