Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αγωνιστική των ντέρμπι

Αγωνιστική των ντέρμπι

ns011878


Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α΄Κατηγορίας ανδρών με 4 συναντήσεις.
Αγωνιστική των ντέρμπυ μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η αγωνιστική. Το σπουδαιότερο θα διεξαχθεί στο Θεμιστόκλειο όπου η κυπελλούχος Ανόρθωσις υποδέχεται την Energy Standard Νέα Σαλαμίνα σε άλλο ένα Βαρωσιώτικο ντέρμπυ μακριά από την Αμμόχωστο. Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Ανόρθωσις στοχεύει να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις και στη νικηφόρο πορεία της ενώ από την άλλη η Energy Standard Νέα Σαλαμίνα που βρίσκεται στην τρίτη θέση, ένα μόλις βαθμό μακριά από την κορυφή και στόχος της είναι μόνο η νίκη για να πιάσει την συμπολίτιδά της στην κορυφή.

Ντέρμπι θεωρείται και το ματς στη κλειστή αίθουσα Σπύρος Κυπριανού όπου η πρωταθλήτρια Pokka ΑΕ Καραβά υποδέχεται την ισχυρή ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας. Η πρωταθλήτρια Pokka ΑΕ Καραβά είναι αήττητη αλλά με αγώνα λιγότερο και βρίσκεται στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς θέλει άμεσα τη νίκη για να κρατηθεί στις ψηλές θέσεις . Η Αναγέννηση Δερύνειας στοχεύει φέτος σε διάκριση βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 5 βαθμούς και φιλοδοξεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Το τρίτο ντέρμπι της βραδιάς γίνεται στην Πάφο και στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη. Planet Adventure Παφιακός και ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζονται αρκετά ενισχυμένες και αναμένεται ένας αγώνας αμφίρροπος . Ο Planet Adventure  Παφιακός (έχει αγώνα λιγότερο) προέρχεται από αρκετά καλή εμφάνιση με την Ανόρθωση στοχεύει τη νίκη για να ανέλθει βαθμολογικά αλλά και να σπάσει μια αρνητική παράδοση 4 χρόνων.Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ που ενισχύθηκε με ένα επί πλέον ξένο παίκτη(Κοντρέρας) είχε νικήσει καθαρά την προηγούμενη αγωνιστική την Ολυμπιάδα Φρενάρους και βρίσκεται μέχρι στιγμής ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τον Planet Adventure Παφιακό και κατέρχεται στην Πάφο με τους ίδιους στόχους.

Τέλος στο Λύκειο Φώτη Πίττα στο Φρέναρος η δυνατή φέτος Ολυμπιάς φιλοξενεί την μαχητική Ολυμπιάδα Νεάπολης σε ένα καθοριστικό αγώνα αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και κινδυνεύουν. Πιο κοντά στη νίκη βρίσκεται η γηπεδούχος Ολυμπιάς Φρενάρους κυρίως λόγω έδρας. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 8.00μ.μ.

Στο μεταξύ η Ομοσπονδία όρισε τον εξ αναβολής αγώνα  του πρωταθλήματος για την τρίτη αγωνιστική μεταξύ Planet Adventure Παφιακού και Pokka ΑΕ Καραβά για τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 στη κλειστή αίθουσα Αφροδίτη και ώρα 8.00μ.μ.

πηγή: ΚΟΠΕ