Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Μεγάλα παιχνίδια στην 5η αγωνιστική

Μεγάλα παιχνίδια στην 5η αγωνιστική

dsc_0099


Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των δύο από τις τρείς ομάδες (Ανόρθωσις και Energy Standard Νέα Σαλαμίνα) με αγώνες για την 5η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α΄Κατηγορίας ανδρών.

Αύριο θα διεξαχθούν τρείς από τους τέσσερις προγραμματισμένους αγώνες και η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα (στη κλειστή αίθουσα Σπύρος Κυπριανού στις 8.00μ.μ.) με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής αυτό ανάμεσα στην Energy Standard Νέα Σαλαμίνα και την Pokka ΑΕ Καραβά.

Αναλυτικά:
Το ματς της ημέρας είναι αυτό στη Δερύνεια ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση η οποία ομολογουμένως εκπλήσσει τους πάντες με τις φετινές της εμφανίσεις και την φιλόδοξη φέτος Ομόνοια. Είναι ένα ματς κλειδί για τις δύο ομάδες και αναμένεται για άλλη μια αγωνιστική το γήπεδο της Δερύνειας να γεμίσει από κόσμο.

Η Αναγέννηση βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας θα προσπαθήσει να κερδίσει την Ομόνοια για να διατηρήσει την θέση της και από την άλλη η Ομόνοια που ισοβαθμεί στην τρίτη θέση μαζί με τους Παφιακό, ΑΕ Καραβά και Energy Standard Νέα Σαλαμίνα θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη και να πιάσει την αντίπαλό της στη δεύτερη θέση.

Στην Πάφο ο Planet Adventure Παφιακός φιλοξενεί την Ολυμπιάς Φρενάρους σε ένα ενδιαφέρον παιγνίδι. Ο Planet Adventure Παφιακός δείχνει ανεβασμένος μετά την εκπληκτική νίκη του επί της πρωταθλήτριας Pokka ΑΕ Καραβά και θα επιδιώξει νέα νίκη αποτέλεσμα της οποίας θα τον κρατήσει με σιγουριά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Ολυμπιάς Φρενάρους ταξιδεύει στην Πάφο γνωρίζοντας τις δυσκολίες του ματς και θα παλέψει για το καλύτερο μη αποκλειόμενης και αυτής της νίκης και αν αυτό συμβεί θα περιπλέξει ακόμα πιο πολύ τη βαθμολογία.

Τέλος στη Λευκωσία η Ολυμπιάδα Νεάπολης (παίζει με αμιγώς Κυπριακή ομάδα) φιλοξενεί την κυπελλούχο ομάδα της Ανόρθωσης και θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Η Ανόρθωσις που επέστρεψε χθες από την Ελλάδα, θα επιδιώξει την πέμπτη της συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα που θα την κρατήσει βέβαια ακλόνητη στην κορυφή.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 8.00μ.μ.

πηγή: ΚΟΠΕ