Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μπορούν και το ξέρουν

Μπορούν και το ξέρουν

img_0122


Το φετινό πρωτάθλημα πετόσφαιρας είναι αναμφισβήτητα το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως πέραν της Ανόρθωσης, δεν υπάρχει άλλη ομάδα με το απόλυτο! Και θυμίζουμε πως την Ανόρθωση, χωρίς τον Κοντρέρας και χωρίς τον Δημήτρη Αποστόλου, η ΟΜΟΝΟΙΑ την είδε στα μάτια, χάνοντας στο τάι μπρεϊκ!

Με τα πιο πάνω σαν πρόλογο, γίνεται πλήρως αντιληπτό πως το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (20:00 Ελευθερία, Omonoianews.com) είναι ένα ντέρμπι με τα όλα του. Οι δυο ομάδες είναι πολύ δυνατές, απέχουν μόλις μια νίκη βαθμολογικά και αναμένεται ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί και θέλει να πάρει τη νίκη, πρέπει όμως να βάλει το καλό της κοστούμι αν είναι να τα καταφέρει. Τις δυνατότητες σίγουρα τις έχει.

Σε ένα ντέρμπι πάντως, όλα παίζουν το ρόλο τους, το ίδιο και ο κόσμος. Ελπίζουμε μιας και η ώρα και μέρα προσφέρονται, να στηθεί ένας καλός πυρήνας οπαδών και να σπρώξει την ομάδα μας στη νίκη. Το πετοσφαιρικό τμήμα έχει μεγάλες δυνατότητες και αξίζει να παίζει μπροστά από καλό κοινό.