Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πρόγραμμα και προϊστορία

Πρόγραμμα και προϊστορία

img_6883


Με δύο αγώνες (ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιάς Φρ. και Αναγέννηση – Ανόρθωσης) της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 το Παγκύπριο πρωτάθλημα βόλεϊ Α΄Κατηγορίας.

Η ενισχυμένη ΟΜΟΝΟΙΑ (έφθασε και αγωνίζεται ο δεύτερος της ξένος παίκτης Χοσέρ Κοντρέρας) αντιμετωπίζει την Ολυμπιάς Φρενάρους που εντυπωσίασε τους πάντες στην προηγούμενη αγωνιστική. Πρόκειται για ένα ματς το οποίο θα είναι αμφίρροπο με την ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη λόγω έδρας. Ο αγώνας στη κλειστή αίθουσα Ελευθερία (το Λευκόθεο εξακολουθεί να είναι κλειστό λόγω βελτιωτικών έργων) θα αρχίσει στις 8.30μ.μ.

Παλιές καλές εποχές αναμένεται να θυμηθούν όσοι βρεθούν στη κλειστή αίθουσα Δερύνειας όπου η τοπική ομάδα της Αναγέννησης φιλοξενεί την κυπελλούχο Ανόρθωση σε ένα ματς που προβλέπεται αμφίρροπο και συναρπαστικό αφού η φετινή Αναγέννηση παρουσιάζεται πολύ δυνατή. Οι Δερυνιώτες μετρούν ήδη δύο νίκες, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουν να παραμείνουν εκεί. Από την άλλη η κυπελλούχος Ανόρθωσις προέρχεται από μια εκπληκτική εμφάνιση και θριαμβευτική πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος CEV Cup. Με τη σειρά της θα θέλει να κερδίσει αυτό το παιγνίδι για να παραμείνει στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και στους στόχους της. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 8.00μ.μ.

Έχει αναβληθεί ο αγώνας Παφιακός – Ροκκα ΑΕ Καραβά λόγω των πρόσφατων υποχρεώσεων της πρωταθλήτριας Ροκκα ΑΕ Καραβά στην Ευρώπη.
Τη Δευτέρα θα διεξαχθούν οι δύο εξ αναβολής αγώνες Ανόρθωσις – Παφιακός και Energy Standard Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιάδας Νεάπολης.

Προϊστορία αγώνων:

3η αγωνιστική 2012-132007-082008-092009-102010-112011-12
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιάς Φρ.3-03-1
Αναγέννηση – Ανόρθωσις0-32-30-30-3
Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιάδα3-03-0

πηγή: ΚΟΠΕ