Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Στόχος το πρωτάθλημα

Στόχος το πρωτάθλημα

1233123_574471695942361_1766316488_o


Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της πετοσφαιρικής ομάδας που φέτος έχει βάλει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στις προπονήσεις γίνετε πολύ καλή δουλειά, ενώ όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος οι ρυθμοί ανεβαίνουν και γίνονται πιο εντατικές. Ο Σάββας Σάββα φέτος θα έχει διπλό ρόλο σε θέση παίκτη – προπονητή και ήδη παίρνει σοβαρά το καινούργιο του ρόλο αφού στις προπονήσεις τους βγάζει το λάδι.

Το πετοσφαιρικό τμήμα είναι σε αναμονή των τριών ξένων πετοσφαιριστών που αναμένετε να έρθουν στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα. Τα ονόματα των τριών Βραζιλιάνων κρατούνται κρυφά εμείς όμως μάθαμε τις θέσεις τους, πρόκειται για ακραίο, διαγώνιο και πασαδόρο. Ενώ εκτός από τις τρεις αυτές προσθήκες στην ομάδα επανήλθε ο αρχηγός Πάνος Ηρακλέους που θέλει την κατάκτηση του τίτλου όσο τίποτε άλλο και να κλείσει την καριέρα του ως πρωταθλητής. Στο τμήμα υπάρχει η πίστη ότι η φετινή ομάδα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και για αυτό έχει λεχθεί επίσημα ότι αυτός είναι ο στόχος, το σίγουρο είναι όμως ότι θα παλέψει όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν στις 18 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας εντός έδρας, ενώ στη 2η και 3η αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δύσκολα παιχνίδια αφού αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση αντίστοιχα. Στο τμήμα πιστεύουν ότι οι τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι σημαντικές και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις, εμπόδια θα βρεθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς αλλά ολόκληρο το τμήμα είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει όσα προβλήματα δημιουργηθούν. Στην ομάδα γίνεται σωστή δουλειά και ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Η εφορεία του τμήματος καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίξει την ομάδα και να είναι δίπλα της δηλώνοντας παρών στους αγώνες και βοηθώντας με όλους τους τρόπους. ήδη κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του τμήματος και διατίθενται στη Green Boutique.  Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι 30 ευρώ και αγοράζοντας το μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους εντός έδρας αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.