Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ανακοίνωση Πετοσφαιρικού τμήματος

Ανακοίνωση Πετοσφαιρικού τμήματος

img_5324


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Με την παρούσα ανακοίνωση, θέλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχετικά με τα πιο κάτω θέματα:

1. Έχουμε μελετήσει πολύ προσεκτικά το βίντεο του αγώνα της περασμένης Παρασκευής 01/11/2013 εναντίον της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ στο γήπεδο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία” στο οποίο αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως με λανθασμένη απόφαση του πρώτου διαιτητή και με τη μη υπόδειξη από τον υπεύθυνο επόπτη γραμμών το παιχνίδι θα έπρεπε να τελειώσει με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας μας, αν οι δύο αυτοί κύριοι κατακύρωναν καθαρό πόντο υπέρ μας στο τρίτο σετ όπου έπρεπε να λήξει με 25-23.

Ως αποτέλεσμα της μη καταλόγισης αυτής της φάσης υπέρ της ομάδας μας που θα έφερνε και το τέλος του αγώνα, ο οποίος τελικά τελείωσε 3-2 υπέρ της ομάδας μας, ήταν να στερηθεί η ομάδα μας ένα βαθμό με τον οποίο θα βρισκόταν σήμερα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Έχουμε διαμαρτυρηθεί γραπτώς στην Επιτροπή Διαιτησίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας χωρίς να προβούμε σε καταγγελία των διαιτητών, απαιτώντας όμως πιο προσεκτικές διαιτησίες στο μέλλον και σεβασμό προς το Σωματείο μας.

2. Αύριο, Παρασκευή 08/11/2013, η ομάδα μας δίνει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Ολυμπιάδας Φρενάρους στο γήπεδο μας  “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία”, η ώρα 8:00 μ.μ.

Tον αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο τερματοφύλακας μας José Moreira και ο έφορος της ομάδας, παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Markos Rainer Rauffmann, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την εκτίμηση τους προς το τμήμα μας και το ότι το Σωματείο μας αποτελείται από όλα τα τμήματα και όχι μόνο από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Γι΄ αυτό σας καλούμε όπως παρευρεθείτε όλοι στον αγώνα στηρίζοντας τους πετοσφαιριστές μας για να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ