Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κάθε εβδομάδα καλύτερη

Κάθε εβδομάδα καλύτερη


Έχει πείσει τους πάντες η ΟΜΟΝΟΙΑ, ότι δεν έχει καμία σχέση με προηγούμενα χρόνια, ότι φέτος έχει υψηλές βλέψεις. Ποιοτικούς Κύπριους πάντα είχε και το ίδιο ισχύει και φέτος, η δυναμική που έφεραν στην ομάδα όμως οι τρεις Βραζιλιάνοι Ρεϊνάλντο, Άλαν και Μπόσνιτς, κάνουν την ομάδα μια από τις ισχυρότερες στο νησί μας.

Υπήρχαν στιγμές χθες που η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε τα πάντα σωστά. Εξαιρετικό σερβίς (Αποστόλου στο πρώτο σετ και Άλαν στο τρίτο έκαναν μέχρι και συνεχόμενους άσσους)), άριστη υποδοχή, ενώ και το μπλοκ δούλεψε υπέροχα. Ο Παφιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, κόντρα σε μια τέτοια ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν είχε καμία απολύτως τύχη.

Το στοίχημα για τους πράσινους του Σάββα Σάββα (που παίρνει ήδη τα εύσημα από τους παίκτες του) είναι να συνεχίσουν να βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι. Η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς, πίσω από την Αναγέννηση που έχει 13. Οι δυο ομάδες έχουν ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες, με εξαίρεση τη Σαλαμίνα που αν κερδίσει τη δευτέρα πάει στο -3 ή το -2. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πάει φέτος μακριά αρκεί να συνεχίσει έτσι και να έχει τη στήριξη όλων μας.