Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ανακοίνωση τμήματος πετόσφαιρας

Ανακοίνωση τμήματος πετόσφαιρας

img_0394


Με την ευκαιρία της διακοπής του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Α΄ Κατηγορίας μέχρι τις 10/01/2014 θέλουμε να αναφερθούμε στα πιο κάτω θέματα:

1. Κατ΄αρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πετοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την εκπληκτική πορεία της ομάδας στις πρώτες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος που ως αποτέλεσμα έχει η ομάδα μας να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 5 βαθμούς διαφορά από τις ομάδες της Αναγέννησης και Ανόρθωσης που ακολουθούν στην δεύτερη θέση.

Ταυτόχρονα τους καλούμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έθεσε φέτος το Τμήμα Πετόσφαιρας και που είναι η διάκριση τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

2. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πιστούς οπαδούς μας που μας συμπαραστέκονται τόσο τους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Ταυτόχρονα θέλουμε να καλέσουμε τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών μας με μεγαλύτερη προσέλευση στη συνέχεια, ειδικά στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 13/01/2014 με αντίπαλο την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στο στάδιο Ελευθερία, σε ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό αγώνα για τη συνέχεια της πορείας της ομάδας μας.
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να κάνουμε ειδική μνεία και να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τα παιδιά της Ομάδας Περιφρούρησης του Σωματείου μας, που συνόδευσαν την ομάδα μας στο τελευταίο αγώνα εναντίον της Αναγέννησης στη Δερύνεια και που με την επιβλητική τους παρουσία βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

3. Επίσης καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως στηρίξει την προσπάθεια του Τμήματος μας και τον οικονομικό τομέα για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και ειδικά έναντι των Πετοσφαιριστών μας.

Σας καλούμε όπως παρευρεθείτε και διασκεδάσετε μαζί μας την Κυριακή 05/01/2014 στις 9:30 το βράδυ στη Διαχρονική Μουσική Σκηνή στη Λευκωσία (Βιομηχανική Περιοχή Καϊμακλίου) παρέα με το συγκρότημα των PROSPECTUS, με ωραία μουσική σε ένα Ομονοιάτικο περιβάλλον.

Η αρχική ημερομηνία της εκδήλωσης έχει αλλάξει απο τις 19/12/2013 που είχε καθορισθεί αρχικά, λόγω πρακτικών λόγων.

Η τιμή εισόδου έχει καθορισθεί στα Ευρώ 10,00 και επίσης θα υπάρχουν λαχνοί προς Ευρώ 3,00 με κλήρωση δώρων που θα γίνει κατά τη διάρκεια την εκδήλωσης.
Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2014.

Με εκτίμηση
Τμήμα Πετόσφαιρας
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ