
Ολοκλήρωσε της αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική Πετόσφαιρας και επιστρέφει στον Κύπρο. Ο πετοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αρχηγός της Εθνικής, Νίκος Κολάς, στον τελευταίο αγώνα της Εθνικής με αντίπαλο την Ολλανδία, που κατέλαβε τη 2η θέση στον όμιλο, πέτυχε τέσσερις πόντους. Ο αθλητής του τριφυλλιού με την επιστροφή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα αρχίζει δουλεία με την ΟΜΟΝΟΙΑ για τον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.


![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)



![ΟΜΟΝΟΙΑ – Παφιακός [1-3]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Omonoia-Anorthosi-Volley-Matchday06-13-238x178.jpg)
![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)

![Ο όμιλος του… Σεμέδο στο Μουντιάλ 2026 [Κλήρωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Semedo-Filiko-Iran-100x75.jpg)

