Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σ. Σάββα: “Δεν έχει τελειώσει τίποτα”

Σ. Σάββα: “Δεν έχει τελειώσει τίποτα”

img_0889


Στο Γιώργο Σαζεΐδη και το “Goal”, μίλησε ο Σάββας Σάββα. Ο αρχιτέκτονας της φετινής πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ κράτησε χαμηλούς τόνους, ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα κι ας κερδίσαμε 3-0 την Ανόρθωση. Είπε επίσης ότι η εξαιρετική πορεία της ομάδας οφείλεται στο εξαιρετικό ρόστερ, την τύχη και την οργάνωση. Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης

«Οι πετοσφαιριστές μου ακολούθησαν πιστά την τακτική μας και φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη. Σίγουρα δεν περίμενα τόσο καθαρή επικράτηση επί της Ανόρθωσης. Δεν γίναμε ξαφνικά υπερομάδα. Έχουμε ένα σοβαρό πλεονέκτημα, όμως τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει».

Για την εξαιρετική φετινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

«Το καλοκαίρι είχα πει ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και αν έχουμε λίγη τύχη, αλλά και οργάνωση, να χτυπήσουμε κάποιον τίτλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντα διέθετε καλούς Κύπριους πετοσφαιριστές, ενώ σταθήκαμε τυχεροί, αφού φέραμε στην Κύπρο τρεις εξαιρετικούς ξένους, ίσως τους καλύτερους στο πρωτάθλημα και μαζί με την εμπειρία του Κολά χτίσαμε ένα πολύ καλό σύνολο».

Για τη θέληση που δείχνει η ομάδα

«Πράγματι είναι κάτι που το θέλουν όλοι. Μάλιστα αυτό μας στοίχισε σε ορισμένες περιπτώσεις, καθώς δημιουργήθηκε έξτρα πίεση με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποια παιχνίδια στον δεύτερο γύρο».

Για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

«Ο κόσμος μας στηρίζει και κυρίως στο προχθεσινό παιχνίδι τα παιδιά της Θύρα 9 δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν. Θέλουν να τους καλέσουν να μείνουν κοντά μας, γιατί μπορούμε στο τέλος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»