Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σχετικά με τα επεισόδια για τις συλλήψεις

Σχετικά με τα επεισόδια για τις συλλήψεις

a107


Μας λυπεί, που αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε για τα επεισόδια του αγώνα πετόσφαιρας, αλλά κάποιοι προσπαθούν να μας τρελάνουν. Μα περί τρέλας πρόκειται, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε 27 προσκλήσεις, η ομάδα και οι οπαδοί μας δέχθηκαν επανειλημμένα επίθεση και έχουν συλληφθεί μόνο ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε μόλις 27 προσκλήσεις. Ανάμεσα στους οπαδούς που πήγαν στο γήπεδο, υπήρχαν και γυναίκες, ήταν και ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέας Δημητρίου. Δεν θα ονόμαζε κανείς τους συγκεκριμένους φίλους χουλιγκάνους ή ομάδα για καυγάδες. Αυτά τα άτομα, δέχονταν προκλήσεις από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Στο τέλος μάλιστα και αφού η Ανόρθωση είχε κερδίσει, οι οπαδοί μας αλλά και η ομάδα μας (που αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα αποδυτήρια) δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση, με την αστυνομία δυστυχώς να αδυνατεί να διαδραματίσει το ρόλο της. Πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα.

Όταν φίλοι της ομάδας που ήταν έξω από το γήπεδο αντιλήφθηκαν ότι οι πετοσφαιριστές μας και οι φίλοι της ομάδας διέτρεχαν κίνδυνο (επαναλαμβάνουμε, υπήρχαν και γυναίκες, κάτι που φαίνεται και από φωτογραφίες που ανέβασε το γραφείο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ) μπήκαν μέσα για να ακολουθήσει ότι ακολούθησε. Καταλαβαίνετε μετά τα όσα αναφέρουμε γιατί είναι τραγικό που έχουν συλληφθεί 11 φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και που παρουσιάζονται σαν υποκινητές όσων έγιναν.