Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κρίμα κι άδικο

Κρίμα κι άδικο

vik_1895


Λύγισε η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ και έμεινε πλέον στη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Σάββα Σάββα επηρεασμένη από τα όσα έγιναν τη περασμένη εβδομάδα, τα αντικείμενα και την πίεση των οπαδών της Ανόρθωσης και τα (πιο λίγα χθες) διαιτητικά λάθη έχασε με 3-1 από την Ανόρθωση και πλέον ο τίτλος δεν εξαρτάται από τα χέρια της.

Είναι πραγματικά κρίμα και άδικο να μην πάρει αυτή η ομάδα το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα που κέρδισε άνετα και δια περιπάτου με 3-0 την Ανόρθωση πριν 2 εβδομάδες, που της επιβλήθηκε με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους αντί για 3-1, λόγω ενός προκλητικού λάθους του επόπτη, που λύγισε μόνο από διαιτητική σφαγή στο πρώτο παιχνίδι στο Θεμιστόκλειο, που προτίμησε να παίξει δίκαια και ίσα παρά παρασκηνιακά, βλέπει πλέον πιθανό το ενδεχόμενο να χάσει το πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει επόμενος αγώνας με την Αναγέννηση και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να σηκώσει κεφάλι, να κερδίσει και να ελπίζει πως αυτή τη φορά η Σαλαμίνα θα παίξει σαν περσινή πρωταθλήτρια κόντρα στην Ανόρθωση και να μην επαναληφθούν αηδιαστικές καταστάσεις σαν της περασμένης αγωνιστικής. Πραγματικά ντροπή στους “συντρόφους”, στην “κόρη” και τα άλλα γραφικά που κατά καιρούς καταλογίζουν οι γνωστοί άγνωστοι στα πλαίσια της προπαγάνδας τους, που δυστυχώς πετυχαίνει το στόχο.