Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9 για τελικό κυπέλλου

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9 για τελικό κυπέλλου

vik_1983


Ανακοίνωση σχετικά με τον τελικό κυπέλλου εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9. Οι οργανωμένοι μας καλούν το κόσμο σε αποχή, διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για το…φακέλλωμα που πρέπει να υποστεί όποιος θέλει να δει βόλλεϊ.

Αδέλφια της ΘΥΡΑΣ 9, τιμημένε Πράσινε Λαέ,

Επικοινωνούμε μαζί σας με την παρούσα ανακοίνωση για να σας γνωστοποιήσουμε σημαντικές αποφάσεις μας, σε ότι αφορά τον τελικό Κυπέλλου πετόσφαιρας, μεταξύ της ομάδας μας και της ανόρθωσης, που θα διεξαχθεί ως γνωστόν την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Απριλίου, στο Κίτιον.

Λεβέντικα και αιώνια πιστά αδέλφια της ΘΥΡΑΣ 9, περήφανε και πιστέ αιμοδότη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτή τη φορά θα κληθούμε να υπερβούμε όλοι τα όρια μας. Θα σας ζητήσουμε να απέχετε από τον συγκεκριμένο αγώνα αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που τύχαμε:

*Στο εισιτήριο του αγώνα θα πρέπει ο κάθε οπαδός να αναγράψει το ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό πολιτικής ταυτότητας. Στην είσοδο του γηπέδου, ο κάθε οπαδός θα πρέπει να επιδεικνύει ταυτότητα ή την άδεια οδηγού, προς επιβεβαίωση των στοιχείων που αναγράφονται στο εισιτήριο.

*Το εισιτήριο θα μένει «άκοπο» στις εισόδους! Μάλιστα το εισιτήριο δεν έχει κανένα σημείο που να δείχνει ότι κάποιο μέρος του προορίζεται για απόκομμα. Με λίγα λόγια: Τα (επιβεβαιωμένα) στοιχεία σας θα κρατηθούν για πάντα από τους «υπεύθυνους». Το εισιτήριο θα μείνει άκοπο για να μπορούν να σε «κόβουν» μετά.

Πρόκειται για ένα πρώτης λογής φακέλωμα καθώς και για ακόμα ένα βήμα στη στοχοποίηση των οπαδών. Δεν είναι μέτρο κατά της βίας, αυτό είναι μέτρο κατά των οπαδών. Και όπως ήμασταν πάντα αντίθετοι σε αντιοπαδικά μέτρα και όπως πράξαμε ξανά στο παρελθόν, ναι θα απέχουμε από το συγκεκριμένο τελικό της ντροπής, της ξεφτίλας και της αυτοπροδοσίας. Αυτό μας προστάζει να κάνουμε η ιστορία μας η ιδεολογία μας και ο ΟΜΟΝΟΙΑτισμός μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ