Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πλησιάζει η ώρα του τελικού (video)

Πλησιάζει η ώρα του τελικού (video)


Πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό μέγαρο στη Λευκωσία δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τον Τελικό κυπέλλου ΟΠΑΠ Α΄κατηγορίας ανδρών μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Ανόρθωσης.

Εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο κύριος Παντελής Φωτίου. Ο κ. Φωτίου ανάφερε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος έχασε στις λεπτομέρειες το πρωτάθλημα και ότι θα παρουσιαστεί στον τελικό πανέτοιμη για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Σέβεται την πρωταθλήτρια Ανόρθωση και ευχήθηκε να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας στον οποίο να επικρατήσει η αθλητοπρέπεια και το τίμιο παιγνίδι.

Ο Ανδρέας Τσουρής, ως βοηθός προπονητής δήλωσε: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος έκανε μια σοβαρή προσπάθεια με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε, όμως έβαλε το πήχη ψηλά και ευχήθηκε όπως ο τελικός αποτελέσει γιορτή του αθλήματος της πετόσφαιρας και ο κόσμος νάρθει να το απολαύσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ΄ναι πανέτοιμη για να κατακτήσει το κύπελλο».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο αρχηγός μας Σωτήρης Πετρακίδης που ανέφερε: «Δείξαμε φέτος σαν ομάδα ότι έχουμε τις δυνατότητες για να κερδίσουμε το κύπελλο, είμαστε έτοιμοι γι αυτό και εύχομαι να έρθει ο κόσμος να παρακολουθήσει τον αγώνα και να κυλήσουν όλα ομαλά μακριά από έκτροπα».