Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ώρα …τελικού!

Ώρα …τελικού!

img_4938


Η ώρα του τελικού πλησιάζει και η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της. Στις 19:00 (live @ OmonoiaNews.com) ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση διασταυρώνουν τα ξίφη τους με το νικητή να πανηγυρίζει το τίτλο του κυπελλούχου.

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο είναι έτοιμοι για τη σημερινή “μάχη” στο “Κίτιον” και υπάρχει αισιοδοξία πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει και δείξει το πραγματικό της αγωνιστικό πρόσωπο, τότε θα είναι αυτή που θα πάρει το τρόπαιο.

“Οι παίκτες είναι πανέτοιμοι, μιλήσαμε μαζί τους, θα κάνουν το καλύτερο ώστε στο τέλος της ημέρας να πάρουμε τη ρεβάνς από την Ανόρθωση, που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα σημαίνει πολλά αυτός ο τίτλος, θα είναι ο μοναδικός που ίσως πάρουμε σε όλα τα αθλήματα. Ελπίζουμε ότι θα αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι” δήλωσε στον “ΑΣΤΡΑ” ο έφορος της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Νικολάου.

Ο Σάββας Σάββα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς εμπόδια. Η ΟMONOIA θα αγωνιστεί με την πράσινη στολή της και η Ανόρθωσις με την άσπρη.

Διαβάστε ακόμα:

Πλησιάζει η ώρα του τελικού (video)

Πως έφθασαν στον τελικό

Πανέτοιμοι οι πράσινοι (pics)

Τα μέτρα του τελικού