Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ανακοίνωση FCL9

Ανακοίνωση FCL9


Ομοϊδεάτες, Ομοϊδεάτισσες, περήφανε πράσινε λαέ,

Το Fan Club 9 Lakatamias μετά από χθεσινή του έκτακτη συνεδρία αποφάσισε ομόφωνα όπως απέχει από τον τελικό της ντροπής, και του ύπουλου φακελώματος. Η συγκεκριμένη απόφαση μας λυπεί ιδιαίτερα και μας απογοητεύει αφού μας στερεί το δικαίωμα να βρεθούμε στο πλευρό της αγαπούλας, σε ένα παιχνίδι της πετοσφαιρικής μας ομάδας που για ΠΡΩΤΗ φορά φέτος δε θα έχει τη στήριξη στελεχών του συνδέσμου μας. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.

Το εισιτήριο του τελικού (που δεν είναι καν εισιτήριο αλλά εισφορά) τροποποιήθηκε σε ένα φασιστικό έντυπο φακελώματος των φιλάθλων και των δύο ομάδων, καταπατώντας προσωπικά δεδομένα και μηδενίζοντας τη στοιχειώδη ελευθερία του ατόμου. Για μια ακόμη φορά, η αστυνομία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο (με τις ευλογίες της ΚΟΠΕ και την καθοδήγηση πάντα του «κυρίου» με τις πορτοκαλί γραβάτες), που με φασιστικές πρακτικές και κατάχρηση εξουσίας αμαυρώνουν ένα τελικό που θα έπρεπε να είναι γιορτή και όχι να θυμίζει πρακτικές φασιστικών δικτατοριών, άλλων εποχών.

Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι σε τέτοιες πρακτικές και να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και οι φίλαθλοι των υπόλοιπων ομάδων εάν βρεθούν απέναντι σε τέτοια μέτρα που σκοπό έχουν το φακέλωμα των φιλάθλων και την ολότελη καταστροφή του οπαδικού κινήματος.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

Περήφανα και υπεύθυνα,
Δ.Σ FAN CLUB 9 LAKATAMIAS