Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Οργή και αγανάκτηση και από την Επιτροπή Πετόσφαιρας

Οργή και αγανάκτηση και από την Επιτροπή Πετόσφαιρας

vik_5210


Το ίδιο ενοχλημένη με τον κόσμο μας είναι η Επιτροπή Πετόσφαιρας, για το “φακέλωμα” στο τελικό της Παρασκευής και δηλώνει πως θα προσπαθήσει ώστε να αλλάξει αυτό το μέτρο ενώ καλεί τον κόσμο, παρά την οργή του, να εξαντλήσει τα εισιτήρια ώστε οι παίκτες να τους έχουν στο πλευρό τους.

“Αγαπητέ Ομονοιάτη/Ομονοιάτισσα

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την οργή και την αγανάκτηση σας, σχετικά με την “απαίτηση” της ΚΟΠΕ για αναγραφή των προσωπικών στοιχείων στο εισιτήριο του τελικού της ερχόμενης Παρασκευής καθώς και για την “απαίτηση” ότι στην είσοδο του σταδίου ο κάτοχος εισητηρίου θα  πρέπει να παρουσιάσει την ταυτότητα, η οποία θα πρέπει να συμφωνά με τα στοιχεία που θα  είναι γραμμένα στο εισιτήριο.

Την ίδια και περισσότερη οργή και αγανάκτηση νιώθουμε  και εμείς, όλα τα μέλη της Επιτροπής Πετόσφαιρας.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, τα μέλη μας που παρευρέθηκαν στην σύσκεψη για τον τελικό, βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων. Η  ίδια πρακτική φαίνεται ότι ακολουθείται εδώ και κάποια χρόνια στους τελικούς κυπέλλου, δεν ήταν εις γνώση μας και φέτος δεν είναι η πρώτη χρονιά που τίθεται σε εφαρμογή.

ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ότι, στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας σε 1 μήνα περίπου, ως ΟΜΟΝΟΙΑ θα θέσουμε θέμα ακύρωσης αυτής της απόφασης και θα προσπαθήσουμε να την ανατρέψουμε, προσκομίζοντας αν χρειαστεί και Νομικές Γνωματεύσεις περί προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Όμως, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή 4 μέρες πριν από τον τελικό, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ μεγάλες προσπάθειες προς την Ομοσπονδία και προς την Αστυνομία, ώστε με τον έλεγχο των στοιχείων, το εισιτήριο να επιστρέφετε στον κάτοχο του και να μην μείνει στα χέρια οποιουδήποτε τρίτου.

ΖΗΤΟΥΜΕ την κατανόηση σας. Ζητούμε όπως και τα 450 εισιτήρια που μας έχουν δοθεί να εξαντληθούν έτσι ώστε οι παίκτες μας την Παρασκευή να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι με τον παλμό και την φωνή σας θα τους οδηγήσετε στην κατάκτηση του τροπαίου, του μοναδικού που έχει απομείνει για να κατακτήσουμε, μετά την απώλεια του Πρωταθλήματος με τον “τρόπο” που όλοι γνωρίζετε.

Η δική σας παρουσία γίνεται ακόμη πιο επιτακτική από τη στιγμή που οι πληροφορίες μας, λένε ότι οι απέναντι έχουν διαθέσει όλα τα εισιτήρια που τους έχουν δοθεί.

Είναι σωστό να αφήσουμε μόνους τους παίκτες μας, “έρμαιο” στις ορέξεις των αντιπάλων;

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι συμμεριζόμαστε και νιώθουμε την ίδια αγανάκτηση και οργή που σας διακατέχει, σας καλούμε όμως όπως κάνετε την υπέρβαση, να πρασινίσουμε την κερκίδα που μας έχει δοθεί για να οδηγήσουμε την ομάδα μας στην κατάκτηση του μοναδικού ίσως τροπαίου που μπορεί να κατακτήσει αυτή την χρονιά το Σωματείο μας, σε όλες τις διοργανώσεις όλων των τμημάτων”.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ