Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σάββας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Σάββας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»


Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη μεγαλειώδη νίκη με 3-0 επί του Αποέλ, που έφερε την ομάδα μας στο τελικό του Κυπέλλου πετόσφαιρας. Ο Σάββας Σάββα με το τέλος του αγώνα μίλησε στο OmonoiaNews.com, δηλώνοντας πως στο πετοσφαιρικό τμήμα όλοι ποθούν αυτό το Κύπελλο, ώστε να κλείσει η σεζόν ιδανικά.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοση τους. Σήμερα ήταν όλοι τους συγκεντρωμένοι και ακολούθησαν την τακτική που δουλέψαμε και έτσι το έργο μας έγινε εύκολο. Σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι, όπως και σε κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος που μας στοίχησαν το τίτλο”, δήλωσε ο κύπριος προπονητής, προσθέτοντας:

“Είμαστε πλέον στον τελικό και στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου, για να κλείσει η χρονιά με ένα τίτλο που η ομάδα δικαιούται για όλα αυτά που έδωσαν οι παίκτες μέσα στη χρονιά. Θέλουμε το Κύπελλο και για να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και για να πιστέψει περισσότερο σε αυτό το τμήμα, γιατί όλοι στην πετοσφαιρική ομάδα μας το αξίζουν”.