Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Στην Εθνική Πετόσφαιρας ο Τζίμης

Στην Εθνική Πετόσφαιρας ο Τζίμης

vik_5898


Υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών της Πετόσφαιρας έχει αυτή την εβδομάδα ένας αθλητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Δημήτρης Αποστόλου κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για τις αναμετρήσεις του πρώτου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μικρών κρατών. Ο Τζίμης είναι στη δωδεκάδα των παικτών που κάλεσε ο Ντιμίτρι Λέτσιεφ, καινούργιος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής στην Πετόσφαιρα. Οι αγώνες φιλοξενούνται στην Κύπρο και εκτός από την Εθνική μας συμμετέχουν οι αντίστοιχες ομάδες της Ανδόρας, των νησιών Φαρόε και της Βορείου Ιρλανδίας. Η δράση ξεκίνησε σήμερα στο κλειστό «Σπύρος Κυπριανού» όπου θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια και θα συνεχιστεί αύριο, ενώ ολοκληρώνεται το Σάββατο.

Από τον όμιλο προκρίνονται οι πρώτες δύο ομάδες όπου παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί του χρόνου στο Λουξεμβούργο. Η Κύπρος θέλει να κερδίσει μια θέση που οδηγεί στην τελική φάση και να διεκδικήσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, όπως έκανε και τις τελευταίες 9 διοργανώσεις. Από το 1996 η Εθνική Πετόσφαιρας κατακτά την πρωτιά και το ίδιο ευελπιστεί να κάνει του χρόνου με μεγάλο κίνητρο την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2017.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τις αναμετρήσεις Ανδόρρας – Νησιών Φαρόε(3-1) και Κύπρος – Βόρειος Ιρλανδία(3-0). Η αυριανή ημέρα περιλαμβάνει τους αγώνες Ανδόρα – Βόρειος Ιρλανδία και Κύπρος Νησιά Φαρόε. Η δράση ολοκληρώνεται το Σάββατο με τις αναμετρήσεις Βόρειος Ιρλανδία – Νησιά Φαρόε και Κύπρος – Ανδόρα. Ο πρώτος αγώνες της ημέρας είναι πάντα προγραμματισμένος να αρχίζει στις 17:00 και ο δεύτερος στις 20:00.