Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Βασικός ο Τζίμης στην πρωτιά της Κύπρου

Βασικός ο Τζίμης στην πρωτιά της Κύπρου

cha_1440


Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για τον πρώτο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μικρών κρατών με την Εθνική Πετόσφαιρας της Κύπρου να καταλαμβάνει την 1η θέση. Όλες οι αναμετρήσεις φιλοξενήθηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό. Στην αποστολή της Κύπρου ήταν ο αθλητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δημήτρης Αποστόλου, όπου αγωνίστηκε στους δύο από τους τρεις αγώνες.

Στην πρώτη αγωνιστική η Κύπρος κέρδισε τη Βόρειο Ιρλανδία με 3-0, χωρίς να έχει συμμετοχή ο Τζίμης. Στη δεύτερη ημέρα η Εθνική μας επικράτησε εύκολα με αντίπαλο τα Νησιά Φαρόε πάλι με σκορ 3-0, με το Δημήτρη αποστόλου να αγωνίζεται στο παιχνίδι. Την τελευταία αγωνιστική η Εθνική πετόσφαιρας της Κύπρου πήρε ακόμη μια νίκη με σκορ 3-0, αυτή τη φορά επί της Ανδόρας εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση και την πρόκριση στην τελική φάση που θα γίνει στο Λουξεμβούργο. Ο Τζίμη ξεκίνησε βασικός σε αυτή την αναμέτρηση βοηθώντας και αυτός την Εθνική να φτάσει σε ακόμη μια εύκολη και συνάμα την πρωτιά.

Στην επόμενη φάση πέρασε και η Εθνική των Νησιών Φαρόε, που αν και ισοβάθμησε με τις άλλες δύο χώρες πήρε αυτή τη 2η θέση λόγω των σετ που κέρδισε.

Η βαθμολογία του ομίλου:
1. Κύπρος 9 βαθμοί 9-0 σετ
2. Νησιά Φαρόε 3 βαθμοί 4-6 σετ
3. Βόρειος Ιρλανδία 3 βαθμοί 3-6 σετ
4. Ανδόρα 3 βαθμοί 3-6 σετ