Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α. Αλεξίου: “Επέστρεψα σπίτι μου και ήρθε η ώρα για πρωτάθλημα”

Α. Αλεξίου: “Επέστρεψα σπίτι μου και ήρθε η ώρα για πρωτάθλημα”


Στην ιστοσελίδα μας www.omonoianews.com μίλησε ο Άγγελος Αλεξίου. Ο Άγγελος, στις πρώτες του δηλώσεις από την ώρα που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, εξέφρασε την ικανοποίηση του που η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλέον πρωταγωνίστρια, ενώ μίλησε και για το…βάσανο του να παρακολουθείς από το internet τα live των παιχνιδιών της ομάδας.

Άγγελε καταρχάς, πώς νιώθεις που επέστρεψες;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το σπίτι μου. Η ομάδα μου, οι φίλοι μου οι συμπαίκτες μου. Με αυτούς τους ανθρώπους, αυτή την ομάδα μεγάλωσα, με αυτούς πέρασα υπέροχες στιγμές και ελπίζω να περάσω ακόμα πιο όμορφες! Όπως μπορείς να καταλάβεις αισθάνομαι υπέροχα!

Τα πράγματα είναι διαφορετικά από ότι όταν άφηνες την ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο! Πώς νιώθει ένας παίκτης της ακαδημίας όταν βλέπει την ομάδα πρωταγωνίστρια;

Η τελευταία χρονιά αν και στο τέλος δεν συνοδεύτηκε από κάποιο τίτλο, ήταν μαθηματικά η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι εμφανές πως τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο από τότε που έπαιζα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Προσωπικά είδα με μεγάλη ικανοποίηση αυτή την αλλαγή, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι πάντα πρωταγωνίστρια.

Ενημερωνόσουν για την ομάδα τόσο καιρό;

Αλήθεια τώρα, δεν έχασα ούτε και ένα Live της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι τεράστιο το άγχος να περιμένεις να ανανεωθεί το σκορ στο λάπτοπ! Πέραν από τα παιχνίδια, μιλούσα εννοείται συνεχώς με το Σάββα Σάββα και πολλές φορές μου έστελναν τα παιχνίδια που έπαιξαν. Όποτε ήμουν Κύπρο, πήγαινα σε προπονήσεις και παιχνίδια.

Πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα;

Ναι, πιστεύω πως έχουμε και την ποιότητα και την εμπειρία για τον τίτλο. Ναι ήρθε η ώρα για το πρωτάθλημα.