
Αφού υπόγραψε, προπονήθηκε! Ο λόγος για τον Μπρούνο Άλβες που πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με το τριφύλλι στο στήθος. Το omonoianews.com βρέθηκε στο Ελευθερία και κατέγραψε τον τρόπο που ολόκληρη η ομάδα υποδέχθηκε τον Βραζιλιάνο και τον έκανε να αισθάνεται σαν στο σπίτι του! Ο ίδιος ο αθλητής, έδειξε να το απολαμβάνει και με τη βοήθεια του Ρεϊνάλντο θεωρούμε πως θα προσαρμοστεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Αργότερα δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από τη προπόνηση, στη σελίδα μας.






![ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ [3-0]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Omonoia-Anorthosi-Volley-Matchday06-41-238x178.jpg)
![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Οι πράσινοι δρομείς δεν πτοήθηκαν από την κακοκαιρία! [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Runners-238x178.jpg)
![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



