Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Αντωνίου: «Αφιερωμένη στον Πάνο»

Αντωνίου: «Αφιερωμένη στον Πάνο»

PANOS-IRAKLEOUS51


Στον μεγάλο Πάνο Ηρακλέους και στον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας, αφιέρωσε την ψεσινή πρόκριση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον επόμενο γύρο του Challenge Cup, ο λίμπερο των πράσινων, Αντώνης Αντωνίου. Μιλώντας στο Omonoianews.com ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση.

Για την πρόκριση της ομάδας είπε:

«Ο στόχος μας ήταν πρόκριση στην Ευρώπη από την αρχή, η διοίκηση είχε βάλει αυτό το στόχο οπότε εμείς από την πλευρά μας έπρεπε να φανούμε αντάξιοι και να δώσουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την μεγάλη ευκαιρία να παίξει στον επόμενο γύρο. Καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, με παιχνίδι κλειδί αυτό μέσα στην έδρα της Ανόρθωσης που είχαμε κερδίσει με 1-3. Η ψυχολογία ήταν με το μέρος μας, κάναμε ένα καλύτερο παιχνίδι, σαφώς ο προπονητής είχε δει κάποιες αδυναμίες μας, πάνω στις οποίες είχαμε δουλέψει και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την συμπαράσταση του κόσμου:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είναι απίστευτα συναισθήματα όταν είσαι αθλητής γενικά και να έχει ένα τεράστιο κόσμο, όπως είναι αυτός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δίπλα σου. Νιώθεις δύο φορές υποχρεωμένος να δώσεις σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο και το αποτέλεσμα αλλά και να γευτείς μαζί τους αυτή τη χαρά της νίκης και επομένως της πρόκρισης».

Εάν αφιερώνει κάπου αυτή την πρόκριση:

«Το τελευταίο και πιο σημαντικό για την νίκη μας. Θέλω να την αφιερώσω στον υπέροχο κόσμο που μας στήριξη στη σημερινή μας προσπάθεια και ιδιαίτερα στον μεγάλο αρχηγό Πάνο Ηρακλέους που είχα την τιμή να τον γνωρίσω σαν συμπαίκτη μου στην Εθνική αλλά και σαν άνθρωπο».