Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ “Δεύτερο μου σπίτι η ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Δεύτερο μου σπίτι η ΟΜΟΝΟΙΑ”

PANOS-IRAKLEOUS46


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Sport FM έκανε ο Πάνος Ηρακλέους. Ο αιώνιος αρχηγός της πετόσφαιρας, χαρακτήρισε την ΟΜΟΝΟΙΑ δεύτερο του σπίτι και τόνισε πως αυτό που θα κρατήσει είναι ο σεβασμός των συμπαικτών το και του κόσμου. Αναλυτικά:

Για την πορεία του και την απόσυρση του

«Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα μετά από τόσα χρόνια καριέρας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ετοίμασαν τη χθεσινή βραδιά, σε όσους με τίμησαν και στον κόσμο. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Θα είμαι πλέον θεατής. Θεωρώ ότι η ομάδα μπήκε στο σωστό δρόμο και η παρουσία μου δεν είναι πλέον αναγκαία. Ουδείς αναντικατάστατος. Η ομάδα είναι πάνω από όλους Η ομάδα ήταν η δεύτερη μου οικογένεια. Οπουδήποτε αλλού κατέληγα σίγουρα δεν θα ήταν ικανοποίηση για μένα αν έπαιρνα περισσότερους τίτλους. Η Ομόνοια είναι για μένα το δεύτερο μου σπίτι».

Για το τι κρατάει από όλα αυτά τα χρόνια: «Κρατάω το σεβασμό και την εκτίμηση των συμπαικτών μου, την αγάπη του κόσμου. Θεωρώ πως αυτά είναι παραπάνω κι από τίτλους. Μόνο όσοι αγωνιστούν για μεγάλο διάστημα το συνειδητοποιούν. Αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας είναι οι σχέσεις που δημιουργείς και η αγάπη του κόσμου».

Για την επόμενη μέρα: «Θα είμαι κοντά ως φίλαθλος, όχι με άλλη ιδιότητα. Αν μου ζητηθεί να βοηθήσω από κάποιο πόστο, θα το κάνω».

Για την ποδοσφαιρική ομάδα: «Ισχύει αυτό που είπα πριν. Η ομάδα πάνω από όλους, κανένας πάνω από την ομάδα».