Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Δύσκολα παιχνίδια ενόψει

Δύσκολα παιχνίδια ενόψει

volley-sala-61


Αφού κατάφερε να μπλοκάρει την εξωαγωνιστική απειλή, σταματώντας την παράλογη παραπομπή του Αχιλλέα Πετρακίδη στη Δικαστική, η ΟΜΟΝΟΙΑ συγκεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί υπάρχει πρώτα η εγχώρια απειλή του Παφιακού την Παρασκευή στην έδρα του αντιπάλου και μετά η ευρωπαϊκή, αφού στις 2/12 θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας κόντρα στη τσέχικη Λίμπερετς στο Ελευθερία.

Τα δυο παιχνίδια έχουν προφανώς εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, έχουν όμως και ένα κοινό: υψηλό δείκτη δυσκολίας. Ξεκινώντας από τον πρώτο χρονικά αντίπαλο, πρέπει να τονιστεί ότι ο Παφιακός εμφανίζεται φέτος ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και θα θέλει σίγουρα να προστατεύσει το σπίτι του. Η ομάδα της Πάφου, είναι μια από εκείνες που θα παλέψουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ για το πρωτάθλημα και θα χρειαστεί μεγάλη ενέργεια για να έρθει η νίκη.

Όσον αφορά το ευρωπαϊκό παιχνίδι, η διοργάνωση για την οποία διεξάγεται το κάνει από μόνη της ιδιαίτερο. Είναι η δεύτερη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε αυτή τη φάση και θέλει να την περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αν έχει κόσμο στο πλευρό της, αυξάνονται οι πιθανότητες να το καταφέρει.