Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Μόνο νίκη τριών πόντων

Μόνο νίκη τριών πόντων

Volley Cev Omonia-Anorthosis OmonoiaNews - IMG22


Γνωρίζοντας ήδη πως η ΑΕ Καραβά δεν έχασε ούτε σε αυτή την αγωνιστική κάποιο βαθμό, οι πράσινοι φιλοξενούν τη Νέα Σαλαμίνα στη Λευκωσία, με στόχο νίκη τριών βαθμών για να διατηρηθούν κοντά και όταν τους δοθεί η ευκαιρία να είναι εκεί για να την εκμεταλλευτούν. Το τριφύλλι μετά την μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη θέλει να δώσει συνέχεια στις μεγάλες εμφανίσεις και στο νησί (19:30 Ελευθερία – live Omonoianews).

Η σημερινή αντίπαλος προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Ανόρθωσης και η ψυχολογία τους είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Σαλαμίνα παραδοσιακά είναι από τις καλύτερες ομάδες και προέρχεται από μεγάλη νίκη. Μέσα στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, ξέρω ότι θα κερδίσουμε. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία ήταν ντέρμπι. Θα περιμένουμε πλέον το στραβοπάτημα της ΑΕ Καραβά για να πλησιάσουμε», είναι η άποψη του τεχνικού της ομάδας, Σάββα Σάββα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση με 8 βαθμούς, 2ος ο Παφιακός με 9 και 1η η ΑΕΚ με 15 και παιχνίδι περισσότερο. Η σημερινή αντίπαλος μας βρίσκεται στην 5η θέση με 6 βαθμούς.