Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Να τελειώνει τη δουλειά!

Να τελειώνει τη δουλειά!

volley-cev-a30


Το πρώτο βήμα ήδη το έκανε με το σπουδαίο διπλό μες το Θεμιστόκλειο (1-3)! Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται σήμερα να τελειώσει τη δουλειά και να προκριθεί εις βάρος της Ανόρθωσης στην επόμενη φάση του Challenge Cup. Η ομάδα μας υποδέχεται την Μεγάλη Κυρία στο Ελευθερία στις 20:00 (live omonoianews.com) και θέλει να σφραγίσει με δεύτερη νίκη την πρόκριση.

Μετά την εκτός έδρας νίκη της, η ομάδα του Σάββα Σάββα θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Αν κανείς προσθέσει και ότι κέρδισε την Ανόρθωση 3 φορές σε ένα μήνα, γίνεται ξεκάθαρο ότι η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  είναι που καθορίσει την τελική έκβαση του αγώνα, ακόμα και τη χρονική διάρκεια του. Κανείς όμως δεν υποτιμάει την Ανόρθωση, ούτε ξεχνάει το μέγεθος του αντιπάλου. Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο παρκέ και όχι στη θεωρία. Θα χρειαστεί να χύσουν πολλά κιλά ιδρώτα οι παίκτες, αν το πράξουν όμως ξέρουν πως θα είναι νικητές.

Θα ήταν πάντως ευχής έργο, αν στο στάδιο της πρωτεύουσας έδιναν σήμερα το παρόν τους χιλιάδες φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το αξίζει αυτή η ομάδα, το αξίζει γιατί επιμένει να μας κάνει περήφανους, στις δύσκολες οικονομικά για το σωματείο εποχές που διανύουμε. Το πρόγραμμα κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ στις 20:00 πρέπει να γράφει Ελευθερία.