Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Σάββας: «Πρέπει να έχουμε το τμήμα συνεχώς ψηλά»

Σάββας: «Πρέπει να έχουμε το τμήμα συνεχώς ψηλά»

Volley Cev Omonia-Anorthosis OmonoiaNews - IMG44


Σημαίνει πολλά για το τριφύλλι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Challenge Cup. Αυτή είναι η άποψη του τεχνικού της ομάδας, Σάββα Σάββα, που μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.

Για τον αγώνα χθες:
– Η Ανόρθωση αγωνίστηκε χωρίς τους ξένους της χθες. Εμείς είχαμε από την αρχή αυτό το στόχο, κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι και χθες μαζί με τον κόσμο τα καταφέραμε. Προσπαθούμε καθημερινά και μεγάλος στόχος είναι ο τίτλος στην Κύπρο. Χθες ήμασταν αρκετά σοβαροί, πήραμε τα δύο σετ και την πρόκριση. Για μας σημαίνει πολλά, πρέπει να έχουμε το τμήμα συνεχώς ψηλά, το πιο πιθανόν αντίπαλος μας θα είναι η Τσεχική ομάδα, και θα προσπαθήσουμε να κτυπήσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του χθες.

Για το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα:
– Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Σαλαμίνα παραδοσιακά είναι από τις καλύτερες, κάθε παιχνίδι έχουμε στόχο τη νίκη και μέσα στην έδρα μας, ξέρω ότι θα κερδίσουμε. Στην Κύπρο στόχος είναι το πρωτάθλημα, παίξαμε τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία ήταν ντέρμπι. Θα περιμένουμε πλέον το στραβοπάτημα της ΑΕ Καραβά για να πλησιάσουμε.

Για τον Πάνο Ηρακλέους:
– Ότι και να πούμε για τον Πάνο είναι λίγο. Και χθες η εκδήλωση, ήταν το πιο λίγο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ο Πάνος ήταν για 27 χρόνια στην ομάδα, αρχηγός για πολλά χρόνια. Αρκετός κόσμος μπορεί να μην τον γνωρίζει γιατί δεν είχαμε πολλές επιτυχίες, ο Πάνος όμως ήταν πάντα εκεί, αγωνίστηκε και στην β’ κατηγορία και δεν έφυγε ποτέ.

Ακούστε τις δηλώσεις: