Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Στη Δικαστική λόγω της φαντασίας του παρατηρητή ο Πετρακίδης (video)

Στη Δικαστική λόγω της φαντασίας του παρατηρητή ο Πετρακίδης (video)

Volley Cev Omonia-Anorthosis OmonoiaNews - IMG18


Δεν αρέσει σε κάποιους φαίνεται πως η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δυναμώσει και θα παλέψει με ότι έχει και δεν έχει για το πρωτάθλημα. Ο Αχιλλέας Πετρακίδης παραπέμφθηκε στη δικαστική για χειρονομία (ύψωμα μεσαίου δάκτυλου) στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ανόρθωση (7/11) που τελείωσε με νίκη 2-3 για την ομάδα μας. Όπως βλέπετε στο πιο κάτω βίντεο από τον επίμαχο πόντο, καμία απολύτως χειρονομία δεν έκανε ο πετοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έτσι εγείρονται ξεκάθαρες αμφιβολίες για τις προθέσεις του παρατηρητή κ. Ττοφή.

Πάμε λίγο πίσω, για να εξηγήσουμε ακριβώς ποιος είναι ο συγκεκριμένος παρατηρητής. Το 2009 η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε το κύπελλο και αντιμετώπιζε στο Σούπερ Καπ την πρωταθλήτρια Ανόρθωση. Το σκορ είναι 2-2 και στο τάι μπρέικ η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίζει 14-10. Με άλλα λόγια μόνο με αυτοκτονία θα έχανε τον τίτλο. Με την επίτευξη του 14ου πόντου, οι πετοσφαιριστές μας πανηγυρίζουν και ο κ. Ττοφής αποβάλλει τον τωρινό προπονητή μας και τότε πασαδώρο μας Σάββα Σάββα για χειρονομία! Το αποτέλεσμα ήταν η νίκη να δοθεί στην Ανόρθωση (δεν παίζονται οι υπόλοιποι πόντοι) και η ΟΜΟΝΟΙΑ να στερηθεί το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της!

5 χρόνια μετά ο κ. Ττοφής επιστρέφει. Μαρτυρίες ατόμων που ήταν στο γήπεδο λένε πως δέχθηκε μάλιστα έντονες απειλές ότι “θα τον καταστρέψουν” αν δεν γράψει πως ο Αχιλλέας έκανε χειρονομία. Σημειώστε ότι όσοι είναι στο χώρο ξέρουν πως ο Πετρακίδης πανηγυρίζει σχεδόν με τον ίδιο τρόπο πάντα και το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά! Δείτε το βίντεο πιο κάτω που αποδεικνύει πως καμία χειρονομία δεν έγινε. Η ομοσπονδία, το ξαναλέμε, πρέπει να εξετάσει τις προθέσεις του παρατηρητή. Προφανώς οποιαδήποτε τιμωρία στον Αχιλλέα την Δευτέρα που θα εξεταστεί η παραπομπή, θα συνιστά τεράστια αδικία.

Όσο για αυτούς που νομίζουν πως με παραπομπές και τεχνάσματα θα σταματήσουν τον καλπασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τους παρακαλούμε να έρθουν στο Ελευθερία, να δουν πώς κερδίζονται τα παιχνίδια μες το γήπεδο.