Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αποφασισμένoι να κάτσουν στο θρόνο τους

Αποφασισμένoι να κάτσουν στο θρόνο τους

Volley-Vsapoel (54)


 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πρώτη. Έχει την καλύτερη ομάδα. Πριν 2 εβδομάδες το απέδειξε κερδίζοντας καθαρά τον βασικό ανταγωνιστή της για τον τίτλο, ΑΕΚ Καραβά. Γνωρίζοντας όμως πως η ΑΕΚ, ο Παφιακός, ακόμα και η Ανόρθωση θα ενισχυθούν, ο Σάββας Σάββα πήρε την απόφαση να αποδεσμευτεί ένας πολύ καλός πετοσφαιριστής, ο Έντσον, για να αποκτηθεί ένας ακόμα καλύτερος ο Μοντόγια.

Ο Έντσον είναι εκτός από ικανότατος αθλητής και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας που δεν έκανε ποτέ του πρόβλημα. Δεν ήταν εύκολη ούτε η απόφαση αποδέσμευσης του, ούτε η εκτέλεση της. Ο Σάββας Σάββα όμως ξέρει καλύτερα από τον κάθε ένα πως δεν χωράνε συναισθηματισμοί, έπρεπε να γίνει αυτό που έπρεπε να γίνει. Προχώρησε στην αλλαγή γιατί πάνω από όλα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και το τέλος της χρονιάς πρέπει να την βρει στην κορυφή του κυπριακού βόλλεϊ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αποφασισμένη να κάτσει στο θρόνο της. Εκεί που έπρεπε να βρίσκεται από πέρσι, αλλά έμαθε από πρώτο χέρι πως το παραμικρό λάθος, εντός ή εκτός παρκέ μπορεί να στοιχίσει. Φέτος δεν πρόκειται να το επιτρέψει και φρόντισε να περάσει το μήνυμα σε όλους όσους ασχολούνται με την κυπριακή πετόσφαιρα.