Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ «Γιατί μαζί θα βροντοφωνάξουμε ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

«Γιατί μαζί θα βροντοφωνάξουμε ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

volley-supercup85


Ένα μικρό απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία της πετοσφαιρικής ομάδας έκανε ο Μάριος Φωτίου μιλώντας στην ιστοσελίδα μας. Επίσης τόνισε την ανάγκη για στήριξη της ομάδας από τον κόσμο στις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά όσα μας είπε:

STEP BY STEP GAME BY GAME! Πάνω σε αυτό χτίσαμε από την αρχή της σαιζόν. Τους 2 πρώτους στόχους SUPER CUP (πρώτη κατάκτηση από την ομάδα μας) και πρόκριση στον επόμενο γύρο στην Ευρώπη απέναντι στην Ανόρθωση τα καταφέραμε με σχετική ευκολία. Παρά την ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ ΚΑΡΑΒΑ δεν απογοητευτήκαμε γιατί πολύ απλά ξέραμε τις φετινές δυνατότητες μας. Το αποτέλεσμα γνωστό: 13 συνεχόμενες νίκες, 12 νίκες καθαρές (3 βαθμούς) και 1 νίκη (2 βαθμούς).

Σήμερα με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου είμαστε σταθερά στην μοναξιά της κορυφής 5 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη ομάδα και όλα αυτά απλά λόγω της οικογενειακής κατάστασης που υπάρχει στο τμήμα. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο (Προπονητικό Team, την Στατιστικολόγο μας, Πετοσφαιριστες, ιατρικό Team και τέλος η Επιτροπεία) ειλικρινά ζούμε και αναπνέουμε για να σηκώσουμε τη πρώτη κούπα του Πρωταθλητή.

Και τώρα μπαίνουμε στα PLAY OFFS από την Παρασκευή 6/2 στην Πάφο με τον Παφιακό. Εδώ θα ήθελα να ζητήσω την στήριξη του κόσμου της Ομάδας μας στα εντός έδρας παιγνίδια ξεκινώντας στις 13 Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ ΚΑΡΑΒΑ. Ήδη υπάρχουν εισιτήρια-εισφορά στα 15 ευρώ και στα 10 ευρώ τα μαθητικά και για τα τρία παιγνίδια.

Γιατί μαζί θα βροντοφωνάξουμε ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!