Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ “Με φωνή και τραγούδι”

“Με φωνή και τραγούδι”

ELEFTHERIA


Το πρωτάθλημα έχει μπει στη τελική ευθεία και με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα έχοντας μικρή διαφορά από την ομάδα του Καραβά.

Με την προσθήκη του Μοντόγια στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα έχει ανεβάσει επίπεδο ειδικότερα στην επίθεση και επιπλέον στο θέαμα που προσφέρει. Η Επιτροπή Πετόσφαιρας προσπαθεί καθημερινά να κρατήσει το Τμήμα σε ψηλές πτήσεις χωρίς να ξεφεύγει στο οικονομικό κομμάτι, δεν παύει όμως να χρειάζεται σε κάθε αγώνα την παρουσία του Πράσινου Λαού για να ολοκληρώσει το έργο της με επιτυχία.

Την ερχόμενη Παρασκευή αγωνιζόμαστε με τον Παφιακό και όπως σε κάθε παιχνίδι καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δηλώσει βροντερά παρών και με φωνή και τραγούδι να βοηθήσει την ομάδα να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε ότι ο κόσμος μας πρέπει να σταθεί ασπίδα προστασίας της ομάδας και οι πράξεις μας να μην δίνουν σε κανένα το δικαίωμα για καταγγελίες και πιθανή τιμωρία της ομάδας μας.
Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή στο στάδιο Ελευθερία!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Επιτροπή Πετόσφαιρας
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας