Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αυτή κι αν έχει ντέρμπι

Αυτή κι αν έχει ντέρμπι

volley-aek-b46


Εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι αυτή που μπήκε, άλλο ένα τμήμα μας όμως, έχει μεγάλο ραντεβού με την ιστορία. Αναφερόμαστε ασφαλώς στο πετοσφαιρικό, που αν κερδίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ Καραβά, θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του! Αυτό κι αν έχει λοιπόν ντέρμπι, αυτό κι αν έχει ραντεβού με την ιστορία!

Οι πετοσφαιριστές του Σάββα Σάββα, παραμένουν προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο, παρά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση. Η πραγματικότητα είναι πως είχαν άγχος πριν από το παιχνίδι στο Θεμιστόκλειο, που προκλήθηκε από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Έδειξαν όμως πως έχουν τα ψυχικά αποθέματα και την ποιότητα που χρειάζεται, πήραν το σπουδαίο διπλό και ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής.

Η πίεση είναι πάντως όλη απέναντι. Ακόμα και νίκη με 3-2 δεν αρκεί στην ΑΕΚ, αφού ξέρει πως θα χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων που περιλαμβάνει καθαρή ήττα μέσα στην έδρα μας στα παιχνίδια με Παφιακό και Ανόρθωση και να ελπίζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πάει στο παιχνίδι για να τελειώνει μια ώρα νωρίτερα. Ξέρει πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο, ξέρει πως το χρωστάει στον εαυτό της να τελειώνει το πρωτάθλημα με νίκη επί του βασικού ανταγωνιστή της. Και είναι πανέτοιμη!