Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αυτή θα είναι πρωταθλήτρια!

Αυτή θα είναι πρωταθλήτρια!

volley-aek-b4


Αγχωμένη και “σφικτή” εμφανίστηκε στο μεγάλο ραντεβού της με την ιστορία η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Αποτέλεσμα τούτου, ήταν να απουσιάζει το καθαρό μυαλό, να κάνει πρώτη φορά τόσα μαζεμένα λάθη και να χάσει από την κυριότερη αντίπαλο της για τον τίτλο με 1-3. Δεν υπάρχει πάντως λόγος για πανικό. Είμαστε στο +5 και εκεί θα μείνουμε μέχρι το τέλος, πολύ απλά γιατί έχουμε την καλύτερη ομάδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φέτος πιο σοφή. Είδε πέρσι τι μπορεί να γίνει στα πλέι οφ και δεν παίρνει το μάτι από το πρωτάθλημα, παρά την ήττα. Πάει από εβδομάδας στο Θεμιστόκλειο να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση και μετά έχει εκτός την ΑΕΚ. Για να παίρνουμε τα πράγματα με τη σειρά πάντως, η ομάδα μας έχει κερδίσει εκτός την Ανόρθωση φέτος 3 φορές. Μια φορά στο Σούπερ Καπ, μια στο πρωτάθλημα, μια στην Ευρώπη. Πριν μας ζώσουν μαύρα φίδια λοιπόν και να κάνουμε ηττοπαθείς σκέψεις, ας έχουμε αυτό στο μυαλό μας, καθώς πως έχουμε και μακράν τη καλύτερη ομάδα και να πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα.

Μετά την Ανόρθωση, ξανά η ΑΕΚ, αυτή τη φορά εκτός. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να το δει σαν την μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιά και να κλείσει στόματα. Το ότι παίζουμε εκτός έδρας, κανένα ρόλο δεν πρέπει να παίξει. Δεν πάμε άλλωστε στη Τούμπα να παίξουμε, σε μια έδρα με 20-30 οπαδούς θα πάμε (όσο ενοχλητικοί κι αν είναι εκείνοι οι 20) και θα τους κλείσουμε το σπίτι. Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Σηκώστε κεφάλια και ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!