Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αλεξίου: «Οι σκέψεις μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Αλεξίου: «Οι σκέψεις μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ»

volley-aek-b4


Δηλώσεις στο κρατικό κανάλι που μετέδωσε ζωντανά την αναμέτρηση Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μετά το τέλος της ο πετοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Άγγελος Αλεξίου. Ο κύπριος διεθνής δήλωσε ότι υπήρχε άγχος πριν το παιχνίδι όμως η ομάδα μας το νίκησε και αυτό και πλέον βλέπουν όλοι τη συνέχεια με την ΑΕΚ για να πάρουν τον τίτλο.

Για τη σημερινή νίκη είπε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολη νίκη και αυτό φαίνεται από το κλειστό σκορ. Ήρθαμε εδώ σήμερα λίγο αγχωμένοι μετά την ήττα που δεχθήκαμε από την ΑΕΚ. Με την κατάκτηση του πρώτου σετ πιστεύω ξεπεράσαμε το άγχος και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Υπήρχε πίεση πριν τον αγώνα, όμως έτσι είναι όταν θέλει να κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να αντέχεις την πίεση και αυτό αποδείξαμε σήμερα και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τη συνέχεια και το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Τώρα οι σκέψεις μας είναι στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, που είναι δυνατή ομάδα και μας κέρδισε δύο φορές φέτος οπόταν θα δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να κερδίσουμε στη Λεμεσό. Στα πλέι-οφ παίζουμε με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες και κάθε ένα είναι ντέρμπι, υπάρχει πίεση και άγχος και πρέπει να καταφέρεις να τα κερδίσεις και αυτά και πιστεύω πως τα καταφέρνουμε».

Για το φετινό μαραθώνιο: «Το φετινο πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό και αυτό φαίνεται από την κοντινή απόσταση των τεσσάρων ομάδων στη βαθμολογία. Θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ καλή σταθερή ομάδα και αυτό φαίνετε από τα αποτελέσματα ότι μέχρι τώρα είχαμε μόνο δύο ήττες. Θα συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο για να επιτευχθούν οι στόχοι μας».