Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έγραψε ιστορία!

Έγραψε ιστορία!

DSC_0509


Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει πιάσει το όνειρο της! Με την μεγάλη της εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ Καραβά, δεν απάντησε απλά με εμφαντικό τρόπο στην προ 2 εβδομάδων εντός έδρας ήττα, αλλά στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια Κύπρου!

Όταν πέρσι έχασε το πρωτάθλημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε όρκο πως θα κατακτήσει το επόμενο! Η διαδικασία ήταν μακριά και επίπονη, η ομάδα του Σάββα Σάββα όμως ήταν πιο έτοιμη από ποτέ! Δεν πτοήθηκε από την ήττα στην πρεμιέρα, έκανε τρελό σερί, δεν σταμάτησε ούτε όταν η ΑΕΚ της χάλασε το πάρτι τίτλου στο Ελευθερία! Σήκωσε άμεσα το κεφάλι της, έδειξε πως δεν υπάρχει κανείς άλλος στο επίπεδο της και έγραψε ιστορία!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Αθλητές, τεχνικό τημ, επιτροπή πετόσφαιρας κατάθεσαν όλοι τη ψυχή τους και κάτι παραπάνω για να έρθει ο πρώτος τίτλος πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου!

Τώρα έρχεται η σειρά μας! Τα τελευταία 2 παιχνίδια είναι στο Ελευθερία και πρέπει να στηθεί πάρτι! Οτιδήποτε άλλο από ένα κατάμεστο Ελευθερία, δεν θα τιμήσει επαρκώς αυτή τη σπουδαία ΟΜΟΝΟΙΑ!