Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έκανε το πρώτο βήμα, ώρα να απαντήσει

Έκανε το πρώτο βήμα, ώρα να απαντήσει

volley-aek-b44


Σπουδαία από κάθε άποψη η χθεσινή νίκη της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα του Σάββα Σάββα έδειξε σε όλους από τι είναι φτιαγμένη, αφού αντέδρασε άμεσα στην ήττα από την ΑΕΚ και κέρδισε χωρίς να χάσει σετ, την περσινή πρωταθλήτρια μες το σπίτι της! Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε έτσι ένα μεγάλο βήμα προς τον τίτλο και πάει τώρα στην έδρα της ΑΕΚ για να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Μεγαλύτερο κίνητρο από την ήττα κόντρα στην ομάδα του Καραβά την περασμένη εβδομάδα δεν υπάρχει. Αρκετοί ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να μιλήσουν μετά από εκείνο το ματς και χθες πήραν μόνο την πρώτη δόση της απάντησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η δεύτερη επιβάλλεται να είναι άλλη μια ψυχωμένη εμφάνιση που αυτή τη φορά θα σημαίνει πολλά περισσότερα από τους βαθμούς της νίκης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και το έδειξε για άλλη μια φορά χθες, με την 4η νίκη της στη σαιζόν επί της Ανόρθωσης. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της επόμενης εβδομάδας, πρωταθλητές θα είμαστε εμείς. Θα είναι όμως πιο γλυκό, αν κλείσουν όλα τα στόματα μια και καλή, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος. Στα χέρια των παικτών μας είναι!