Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ώρα για απαντήσεις

Ώρα για απαντήσεις

volley-aek-b40


Στο Θεμιστόκλειο πάει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση (19:30 live omonoianews.com). Η ομάδα μας μετά την ήττα από την ΑΕΚ Καραβά, βρίσκεται στο +5 από τη δεύτερη ΑΕΚ και 8 μπροστά από την σημερινή αντίπαλο της. Το σημερινό ματς, πρέπει να προσεγγιστεί σαν τελικός, αλλά και σαν ευκαιρία για απαντήσεις σε όλους αυτούς που ευελπιστούν από τη περασμένη εβδομάδα πως θα “γλιστρήσουμε”.

Το Θεμιστόκλειο παραδοσιακά είναι μια πολύ δύσκολη έδρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει 3 φορές στο γήπεδο αυτό. Το γεγονός από μόνο του δείχνει πως η ομάδα μας είναι που θα ορίσει τον νικητή του ματς και η έδρα δεν πρέπει να ανησυχεί. Αν κάνει η ομάδα το παιχνίδι της, δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει καθαρή νίκη και να καλπάσει ξανά προς τον τίτλο.

Από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ και μετά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν πως δεν θα κόψουμε πρώτοι το νήμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι η καλύτερη ομάδα, το έχει αποδείξει μέσα στο γήπεδο πολλές φορές στις 15 αγωνιστικές που έχουν ήδη παιχτεί. Καλά κάνει να το πράξει και σήμερα, για να δει ξανά με αυτοπεποίθηση το μέλλον. Ο τίτλος είναι στα χέρια της, φτάνει να τον κρατήσει σφικτά και να μην τον αφήσσει!