Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Το αγγίζει, μα δεν τελείωσε η δουλειά

Το αγγίζει, μα δεν τελείωσε η δουλειά

volley-pafiak80


Πιο κοντά στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος από ποτέ, βρίσκεται η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα του Σάββα Σάββα με τη χθεσινή της νίκη, αλλά και την ήττα της ΑΕΚ Κάραβα από την Ανόρθωση, έχει ξεφύγει 8 βαθμούς από τη 2η ομάδα και 10 από την 3η. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει το ένα της χέρι στο τρόπαιο, όμως η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Και αλίμονο αν πιστέψουμε κάτι τέτοιο πριν την μαθηματική ολοκλήρωση του θριάμβου.

Η ομάδα μας χρειάζεται ουσιαστικά άλλες δυο νίκες, αρκεί η μια να είναι επί της ΑΕΚ. Απομένουν πέντε αγώνες, είναι όμως όλοι ντέρμπι με το αποτέλεσμα να είναι ανοικτό και να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Για να πάρει το πρωτάθλημα, πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στο στόχο και σοβαρή στην προσπάθεια. Είδαμε τι πάθαμε πέρσι, δεν θέλουμε επανάληψη, ας μην δώσουμε αφορμές! Νίκη στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ Καραβά την Παρασκευή, θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο και για την ώρα, μόνο εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας!

Απομένουν 3 παιχνίδια στην έδρα μας και θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς, έχει κερδίσει με το σπαθί της το δικαίωμα να τα δώσει σε ένα γεμάτο Ελευθερία. Οι κόποι και οι μόχθοι ολόκληρων χρόνων αυτών των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ αθλητών, είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τον πιο γλυκό καρπό! Ο οποίος θα έχει ακόμα καλύτερη γεύση, αν είναι εκεί και ο τεράστιος ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στο Ελευθερία λοιπόν. Τους το χρωστάμε!