Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κλειδώνει την πρόκριση

Κλειδώνει την πρόκριση

volley-sala-52


Με το 3-0 στον πρώτο αγώνα που έγινε εκτός έδρας, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά και σήμερα καλείται να κλειδώσει την πρόκριση της στον επαναληπτικό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Οι πρωταθλητές φιλοξενούν απόψε (19:30 – live omonoianews.com) την ομάδα της Αμμοχώστου με στόχο μια δεύτερη νίκη. Με κάθε σοβαρότητα βλέπουν το παιχνίδι στο πράσινο στρατόπεδο και θα μπουν για να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν τον αγώνα.

Εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους “4” του Κυπέλλου απόψε η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, θα αρχίσει να σκέφτεται τον ημιτελικό που θα γίνει σε μια εβδομάδα. Η κληρωτίδα έβγαλε ντέρμπι, αφού οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ Καραβά, αν και οι δύο ομάδες ακόμη δεν προκρίθηκαν, κάτι που θα γίνει το βράδυ. Σε αυτό το ζευγάρι δεν υπάρχει φαβορί, αφού διαθέτουν και οι δύο ομάδες δυνατά σύνολο, με τους αγώνες του Πρωταθλήματος να ολοκληρώνονται όλοι 3-1, με δύο νίκες για κάθε μία.

Προς το παρών όμως, προηγείται το αποψινό παιχνίδι, με το Σάββα Σάββα και τους πετοσφαιριστές του να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτό έτσι ώστε να πάρουν το εισιτήριο πρόκρισης. Στο πλευρό τους οι πρωταθλητές θέλουν να έχουν τον 7ο παίκτη της ομάδας, που θα δώσει ρυθμό στην αναμέτρηση και θα σπρώξει το τριφύλλι στη νίκη.