Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης

Να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης

VOLLEY-fiesta (115)


Η Πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου σήμερα, αρχίζοντας την πορεία της στο θεσμό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας. Οι πράσινοι πανηγύρισαν πριν μια εβδομάδα τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος πετόσφαιρας, όμως πλέον το μυαλό τους είναι στο παιχνίδι αυτό και πως θα πάρουν αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό και θα αρχίσει στις 19:30 (live omonoianews.com).

Φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις είναι η ομάδα μας, κάτι που καλείτε να αποδείξει στο παρκέ και να κερδίσει με ένα σκορ που θα τις δώσει προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Η αντίπαλος έμεινε εκτός πρώτου γκρουπ και στο πρωτάθλημα και θέλει μέσω του κυπέλλου να διακριθεί και οι πράσινοι είναι αυτοί που πρέπει να τους κόψουν από νωρίς την όρεξη. Με κάθε σοβαρότητα και χωρίς υποτίμηση, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στην έδρα του αντιπάλου για να πάρει μια νίκη που θα κάνει το έργο του επαναληπτικού πιο εύκολο.

Ο Σάββας Σάββα και οι πετοσφαιριστές του πηγαίνουν στη Λεμεσό, έχοντας αφήσει πίσω τα πανηγύρια, με στόχο και σκοπό να τα συνεχίσουν με την κατάκτηση του κυπέλλου κάνοντας το νταμπλ. Όλοι στο τμήμα είναι συγκεντρωμένοι και δουλεύουν σκληρά για να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς στην κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη: Και τώρα Κύπελλο… για το 4 στα 4!

Πρόγραμμα: Ώρα κυπέλλου!