Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Προς το τέλος του ο σχεδιασμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Προς το τέλος του ο σχεδιασμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Volley-Kypelo-AEK (72)


Παρότι οι προπονήσεις της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ακόμα μακριά (μετά το δεκαπενταύγουστο η έναρξη), ο σχεδιασμός της ομάδας για τη περίοδο 2015-16 είναι σε πολύ καλό δρόμο. Δεν θα ήταν υπερβολή μάλιστα να πούμε πως είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του. Αθόρυβα αυτό το καιρό ο Σάββας Σάββα έκανε τις επιλογές του και έχει στο μυαλό του σε πολύ μεγάλο βαθμό πως θα μοιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ του χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, το ρόστερ όσον αφορά τους Κύπριους πετοσφαιριστές έχει ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις από το σωματείο. Έτσι κι αλλιώς ήταν πανίσχυρο και το μόνο που χρειαζόταν ήταν κάποιες πινελιές. Όσον αφορά τους ξένους, ο Ρεϊνάλντο θα συνεχίσει για 3η συνεχόμενη χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ “ρίζες” βάζει και ο πασαδώρος Μπρούνο Άλβες. Απομένει άλλη μια κίνηση για διαγώνιο, αφού δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει ο Μοντόγια.

Οι πρώτε επίσημες υποχρεώσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ, έρχονται τον Οκτώβριο με το Σούπερ Καπ κόντρα στην ΑΕΚ Καραβά. Στις 17 Νοεμβρίου η ομάδα μας μπαίνει και στις διεθνείς υποχρεώσεις αφού αντιμετωπίζει σε διπλούς αγώνες την πανίσχυρη πολωνική Γιαστρέμπσκι.